Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Booster Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Sticker Smart Tap NFC & QR pentru recenzii
80 lei
Brand
Booster Review
Cod produs
00002
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
🌟 Obtineti mai multe recenzii de 5🌟
Clientii pot accesa cu usurinta pagina dvs. de recenzii atingand cardul si isi pot impartasi experienta pozitiva. Autocolantele sunt alimentate de tehnologia Booster Review, lider in tehnologia etichetelor de atingere NFC.

Doar o simpla atingere si clientii dvs. pot lasa recenzii fara efort

♾️ TAP NELIMITAT
Suporta telefoanele iPhone si Android. Spre deosebire de alte autocolante, autocolantul nostru are un cod QR de rezerva pentru telefoanele vechi care nu au capacitati de atingere NFC. Clientii pot utiliza chipul NFC SAU pot scana codul QR.

5.0 ⭐⭐⭐⭐⭐ 300+ recenzii "Compania ta"

Colectezi recenzii Google autentice si rapide, exact de la clientii tai multumiti. Mai multe recenzii inseamna o vizibilitate mai mare si o crestere a increderii in afacerea ta.

πŸ“ˆ OBTINETI MAI MULTI CLIENTI

Feedback-ul instantaneu de la clientii fericiti inseamna SEO mai mare si mai multe vanzari in timp ce atrageti noi clienti. Autocolantul nostru atragator este perfect pentru afaceri locale, magazine, restaurante, birouri sau orice tip de afacere care doreste sa-si imbunatateasca prezenta online.

πŸ‘De la antreprenorii pasionati ai cafenelelor stradale, la proprietarii de restaurante, clinici stomatologice, agentii imobiliare si saloane de infrumusetare, hotelieri sau chiar dealerii auto in cautare de o crestere a vizibilitatii online.

🎯 CONFIGURARE USOARA
πŸ“Š STATISTICI LIVE
πŸ“² FUNCTIONEAZA PE TOATE TELEFOANELE
βœ… NICI O TAXA LUNARA CU TAP NELIMITAT
Din Gura in Gura